14 dec. 2010

Sagan om hur två föräldrar träffas och blir kära

Här kommer en saga jag tycker är fin...
En flicka med hår rött som mogna jordgubbar och en inre kraft stark nog att övervinna demoner, flyttade till en ny by som liten. I sin klass ville hon visa sin karaktär och därför skrek hon högt över hela salen att hon skulle bli byns starkaste kvinna. Hon skulle bli byns ledare. Hennes medkamrater skrattade. De kallade henne för tomaten för hennes röda hår och runda ansikte. Flickan kokade.
En dag blev flickan bortrövad av en några från en annan by. Just pga hennes starka inre krafter och hennes förmåga att stå emot demoner. Under bortförandet kommer flickan på att dra av bitar av sitt hår och hoppas på att någon finner vägen till henne.

Sökandet efter flickan påbörjas. En stor insättning görs men det är endast en person som finner ledtrådarna som leder till flickan. En pojke med hår gult som smörblommor hittar ledtrådarna och räddar flickan.

När flickan blir räddad säger hon: "Jag trodde aldrig att någon skulle hitta mig." Pojken förstår inte hur någon kan ha missat hennes vackra röda hår som ledtrådar. Han berättar att han alltid beundrat hennes vackra röda hår. Flickan som själv avskydde sitt hår bestämde sig där och då för att gilla det och älskade sedan den dagen pojken med det gula håret.

Kushina & Minato
föräldrar till Naruto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar